tiistai 7. maaliskuuta 2017

Uusi mantere, uudet eläimet!
Karistellaampas Afrikan pölyt vaatteiteista ja lähdetään valloittamaan seuraavaa mannerta! Savannilla-projekti oli erittäin opettavainen ja ennenkaikkea mielenkiintoinen, joten päätin jatkaa näiden tekemistä. Tuli kyllä opittua yhtä ja toista piirtotekniikoista, sekä eläimestä itsestään.

Kohteeksi valikoitui lopulta Pohjois-Amerikka, jonka eläimistöstä löytyy jos jonkinmoista mielenkiintoista eläjää.
Edellisen työn innoittamana päätin jatkaa sarvipäissä, ne on vaan niin hienoja!

Päädyin valitsemaan seuraavaksi eläimeksi myskihärän. Tämä oli täydellinen kohde, koska tästä löytyy luuta ja sarvia, jotka ovat tuttuja jo edellisistä töistä. Uuden elementin ja haasteen tuo karva, jota tästä löytyy pitkänä sekä lyhyenä versiona.

Myskihärän elinolot Pohjois-Amerikan Alaskan arktisilla tundrilla ovat todella karut, joten kyllä sielä saakin olla paksu turkki päällä!
Myskihärät metsästettiin aikoinaan lähes sukupuuton partaalle ja nyttemmin niiden kantaa on elvytetty. 1900-luvulla näitä luupäitä siirrettiin myös Grönlantiin, venäjälle, Ruotsiin ja Norjaan.
Härkämäisestä nimestä huolimatta laji on sukua vuohille ja lampaille.

Tämä piirtämäni jääkauden eläin on noin 100-120cm korkea ja urokset voivat painaa jopa 400kg, Ei mikään kirppu!Virittelin myös pystyyn virallisemmat ja päheemmät kotisivut!!

Käyppä tsekkaan täältä!

J.s

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti