lauantai 4. helmikuuta 2017

Sarvikuono on valmis!!!


Lomareissailut on ohi ja pääsin taas kynien kimppuun. Piirtelyintoa oli kertynyt loman aikana roimasti, joten kuva valmistui vauhdilla! Viime postauksen jälkeen vietin ehkä 3-4 pitkää istuntoa tämän työn parissa. Aikaa tässä taisi mennä suunnilleen saman verran kuin edellisessäkin työssä.

Varjostusten hamotteleminen ja piirtäminen alkoivat nyt luonnistumaan ja tuntumaan huomattavasti helpommilta. Edistystä on siis tullut silläkin saralla roimasti. Kokonaiskuvan hahmottaminen on myös selkeytynyt, joka kyllä tuo varmuutta piirtelyyn.

Mukavaa oli saada tämäkin valmiiksi. Tunne on joka kerta niin hieno, kun vedät viimeiset kynän vedot, laitat nimmarin nurkkaan ja asettelet työn kehyksiin!


Tarkoituksena on siis piirrellä kolme Savannin eläjää ja yksihän tästä porukasta vielä uupuu. Nämä kaksi edellistä kaverusta ovat olleet ehkä aika ilmiseviä tapauksia, jos miettii mitä tulee mieleen Afrikan-savannin eläimistöstä. Pyörittelin mielessä teenkö vielä yhden tähän kategoriaan kuuluvan eläimen.. Krokotiili, kiraffi?  Päädyin kuitenkin lopulta valitsemaan jonkin hieman erikoisemman, mutta sitäkin hienomman eläimen. Tästä seuraavassa postauksessa.

Virittelin uuden, pelkästään piirtelyyn ja maalailuun liittyvän Instagram tilin, jonka löydät nimellä

joonassart :)

Käyhän tsekkaan!
Seinille ei töitä ole mahtunut pitkään aikaan. Täytyi siis tehdä kämpässämme pientä järjestelyä, jotta sain tämän työn seinälle :)
Paikkansa sarvikuono löysi löpulta keittiöstä.J.S


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti