lauantai 8. lokakuuta 2016

The next big step


Savannilla

Jatkoin edellisen työn aiheessa, eli näissä savannin ylväissä vaeltajissa. Innostuin näistä myös siinä suhteessa, kuinka paljon näistä löytyy detaljeja. Halusin myös piirtää tämän kyseisen kuvan isolle A1 paperille. Nämä kaksi asiaa yhteenlaskettuna toisi mukavasti haastetta. Ilman itsensä haastamista kehitys pysähtyy, 
eikö niin?

Kamppailu tämän jättiläisen kanssa kesti aikalailla täyden vuorokauden, ennen kuin pystyin laskemaan kynän käsistäni. (En nyt kuitenkaan kerralla tätä piirtänyt!)

Paperina käytin Cansonin mix media imagine 200g/m2, joka oli sopivan jäykkää ja hyvä sileä pintaista. Ehkä olisin toivonut paperin olevan hivenen valkoisempi, mutta ei huono.
Paperin koko siis 59,4 cm x 84,1 cm ja kehyksen koko 61cm x 91 cm. 
Miten keskittyä? Ehkä parasta jälkeä ja parhaaseen fiiliksen saan, kun tiedän että mihinkään ei ole kiire. Kiire on pois niin voi rauhassa alkaa työstään. 
Sitten vain musiikki päälle. Musiikki on ehkä se tärkein elementti, jonka avulla pääsen todella syventymään ja ajan katoamaan ympäriltä. Keskityn täysin kuvan yksityiskohtiin ja hyvän musiikin rytmiin. Flow taitaa olla se oikea sana tälle ajan hävittäjälle. Helposti menee se 3-4 tuntia lähes silmää räpäyttämättä.

Musiikkilaji saattaa pomppia genrestä genreen, mutta tässä muutama kipale mitä kuuntelen:
Tein hieman videota loppuvaiheen viimeistelyistä, olkaapa hyvät.
Ei muuta kuin uusi aihe muhimaan päähän. Saattaa olla, että paperille ilmestyy uusi savannin samoilija?! 
Mikä se voisi olla?J.S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti