lauantai 8. huhtikuuta 2017

VALKOPÄÄMERIKOTKA

Selatessani valkopäämerikotkan kuvia ja tutkiessani nokan ja ylipäätänsä koko eläimen muotoja, huomasin kuinka simppelit ja huippuunsa viritetyt linjat evoluution on tälle muokannut. Todella selkeä ja suorastaan minimalistinen muoto jossa kaikki epäoleellinen on karsittu pois.
Päädyin lopulta valitsemaan sivuprofiilin muista töistäni poiketen.  Tässä jotenkin kotkan olemus ja näkö pääsevät kaikkein parhaiten esiin.
Ehkä kuitenkin ratkaisevin tekijä mihin kiinnitin eniten huomioita ja jota halusin tuoda eniten esille oli katse. Sen halusin ikuistaa paperille, koska ilman tätä katsetta ei kotkasta välittyisi samalainen olemus.
stare
“Kerro minulle tarinasi”

Näin kevät kiireiden alettua olen joutunut hieman hölläämään piirtämistahtia, mutta täällä sitä ollaan ja vaikka tauluja ei synny, niin taustalla tapahtuu silti! instagramissa sekin selviää.
Niin ja muistakaapas käydä Tampereen Pellas cafessa vilkuilemassa tauluja jos liikutte lähistöllä! Pienenä vihjeenä voidaan myös mainita, että taitaapas tämäkin veijari ilmestyä sinne jossain vaiheessa!Uudet kotisivuni löytyvät osoitteesta:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti